AnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 vb de kronometre yapımı!...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
qWeRTyScreaM
Yönetici
Yönetici
avatar

Mesaj Sayısı : 209
Yaş : 26
Nerden : İsTaNBuL
Ruh Hali :
Kayıt tarihi : 29/11/08

Kişi sayfası
Rep Gücü:
1/1  (1/1)
Tecrübe Gücü:
1/1  (1/1)

MesajKonu: vb de kronometre yapımı!...   Paz Kas. 30, 2008 12:14 am

Private Sub basla_Click()
Timer1.Enabled = True
Timer1.Interval = 1000
End Sub

Private Sub durudur_Click()
Timer1.Enabled = False
Label8.Caption = saat
Label9.Caption = dakika
Label10.Caption = saniye


End Sub


Private Sub Timer1_Timer()
Label3.Caption = Now
saniye = saniye + 1
If saniye = 59 Then
dakika = dakika + 1
saniye = 0
End If
If dakika = 59 Then
saat = saat + 1
dakika = 0
End If
Label4.Caption = saat
Label5.Caption = dakika
Label6.Caption = saniye
End Sub


not=alıntıdır...

_________________




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://genclikmekan.forumj.net
 
vb de kronometre yapımı!...
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» VB 6 ile Basit Koxp Yapımı
» İnsan Yapımı UFO'lar ve Dünya Dışı Teknolojinin Ele Geçirilişi
» Kart satarken bug yapılıomu ????

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: ...::: PROGRAMLAMA BÖLÜMÜ :::... :: Programlama-
Buraya geçin: